Nya villkor för GDPR

25 maj 2018 trädde den nya datalagen i kraft i hela EU. Financial Meetings Øresund med grundare/arrangör Thomasson Group har anpassat verksamheten för att följa de nya reglerna i GDPR. I det arbetet är vårt ledord transparens.

Du som får detta nyhetsbrev/information finns i vårt adressregister.
Du finns i registret eftersom du tidigare deltagit på något av våra arrangemang och bjudits in direkt av Financial Meetings Øresund, Thomasson Group i rollen som arrangör och/eller leverantör, samt av Financial Meetings samarbetspartners. Adressregistret använder vi i samband med utskick av våra nyhetsbrev med inbjudningar och information. Vi delger aldrig användaruppgifter till tredje part.

Om du vill avregistrera dig från vårt nyhetsbrev, kan du göra det direkt från detta utskick, (avregistrera) eller kontakta oss för att raderas från vårt system. Vi publicerar bilder och video från våra arrangemang på våra webbplatser financialmeetings.se och thomassongroup.se samt på våra registrerade sidor i sociala kanaler.

Meddela oss om du inte vill vara med på bild så tar vi hänsyn till och hanterar det. Genom att anmäla dig till något av våra arrangemang godkänner du våra användarvillkor.

Läs mer om dessa här: Behandling av personuppgifter


Kontakta oss gärna vid frågor: 

Financial Meetings Øresund
c/o Thomasson Group AB
Lilla torg 1
S-211 34 MALMÖ
Phone: +46 40 611 93 30
financialmeetings.sethomassongroup.se